Kezdőlap / Rólunk

Bemutatkozás
Esküvő dekoráció - esküvői honlap készítés weboldal készítés

Varázslatos hangulat, egyedülálló élmény, egy örök emlék…

Az esküvői arculat egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, amely magával ragad mindenkit. Célunk az, hogy az általunk megtervezett és megalkotott arculatok harmónikus stílust, egységes arculatot és hangulatot alkossanak, melyek egyedülálló élményként maradnak meg a Ti és vendégeitek emlékezetében.

Mi ehhez nyújtunk Nektek segítséget egyedi esküvői honlapok és hozzá tartozó arculatok képében!

Rita és Dávid

Dekoratőrként és grafikusként esküvői dekorációs és grafikai munkáinkat szívvel és lélekkel végezzük. Dekorációs munkáink során felmerült az igény egy eddig kevésbé ismert, egyedi szolgáltatás iránt, a személyre szabott, egyedi esküvői honlapok iránt.

Mivel dekorációs munkáink során is nagyon fontos szempont a személyre szóló, ugyanakkor minden elemében azonos grafikai elemek, színek, stílusok használata, úgy gondoltuk, hogy lehetőséget nyújtunk a pároknak arra, hogy saját, egyénre szóló, az esküvő elemeit megidéző honlapjuk legyen.

Egy ilyen egyedi, személyre szabott saját honlappal megteremthetitek esküvőtök alaphangulatát és egyedi stílust alkothattok általa.

Küldetésünk, hogy minden egyes esküvő egyedi, a pár személyiségét kihangsúlyozó és azt vissza tükröző legyen, kialakítva egy olyan arculatot, mely tökéletesen a párról szól, kiegészítve mindezt saját, egyedi honlapjukkal.

Feri

Feri több, mint 13 éve foglalkozik honlapszerkesztéssel. Az Excellent Wedding Page csapat tagjaként Feri készíti a pároknak szóló, egyedi honalpokat, melyek részét képezik egész esküvőjük alaphangulatának. Ezek a honlapok egytől-egyig egyértelmű szerkezettel, könnyen kezelhető, átlátható menüvel rendelkeznek. A honlapok könnyen kezelhető szerkezete mellett munkái igazi vizuális élményt nyújtanak. Mind amellett, hogy Feri kiváló szakember, művészi érzékkel gyönyörűvé varázsolja a megálmodott weboldalakat. A színek, grafikák, menüpontok összhangja rendkívül fontos tényező egy ilyen fontos munka elkészítésekor.

Rengeteg tapasztalattal a háta mögött Ferinek remek ötletei és nagyon jó meglátásai vannak. Éles meglátásai egyedivé, különlegessé és esztétikussá teszik az általa készített honlapokat. Feri nagyon tehetségesen megkomponálja azokat a kis részleteket, amik miatt az összkép, az összbenyomás rendkívül kellemes látványt nyújt és így létrejöhet a megálmodott wedarculat. Munkáit igényeséggel, rendkívüli hozzáértéssel és művészi megközelítéssel készíti. Munkái egytől-egyig megragadják a szemlélő figyelmét és egy varázslatos, gyönyörű világba repítik. 

Csapatunk egy jól összeszokott egységet alkot, egymást jól kiegészítve és segítve végezzük munkánkat. Hozzd el hozzánk ötleteidet, álmaidat az esküvőd Nagy Napjáról, és mi örömmel megvalósítjuk azokat!