Kezdőlap / Esküvői weboldal

Esküvői honlap elemei
Esküvő dekoráció - esküvői honlap készítés weboldal készítés

A párról

Minden információ, amit a párról tudni lehet megtalálható itt, a honlapon. A menyasszonynak és a vőlegénynek külön-külön menüpontban is lehetősége van bemutatkozni, leírni mit szeretnek, mivel foglalkoznak, stb. Végül egy kettejükről szóló, közös menüpontban is leírhatják közös történetüket, megismerkedésük és szerelmük love story-ját. Az eljegyzésük romantikus pillanatairól írhatnak pár sort. Az egész honlap a párról szól, viszont ez a rész itt kifejezetten a kapcsolatukról, kettejükről szól. Minden fontos információt megtalálnak majd itt a vendégek, amit tudniuk kell róluk.

Itt önmagukról, a kapcsolatukról mesélnek, mindarról, ami összehozta őket, amit egymásban szeretnek, de mindenek fölött a szeretetről, a szerelmükről szól mindaz, amit majd itt talál az ide látogató.

Információ az esküvőről 

Hogy az esküvő minden mozzanata megfelelően és probléma mentesen történjen, fontos, hogy a vendégek maradéktalanul megkapjanak minden információt a Nagy Nappal kapcsolatban. Fontos, hogy tájékoztassuk vendégeinket az esküvő menetéről, tudassuk velük a pontos címeket, időpontokat, megközelítési lehetőségeket, egyéb bejutási és parkolási lehetőségeket. Érdemes írni a dress kódról, ha szeretnénk meghatározni az öltözékek típusát. Itt minden egyéb olyan információt is megoszthattok, ami fontos lehet a vendégek számára. Elérhetővé tehetitek a térképet a helyszínekről, hogy könnyen odataláljanak a vendégek. A szállás lehetőségekről is adhattok tájékoztatást, illetve, ha másnapi reggeli vendégvárást is szeretnétek tartani, azt is itt tudjátok megemlíteni.

Nászajándéklista

Ugye Ti sem szeretnétek több, egyforma kenyérsütőt vagy étkészletet kapni a vendégeitektől nászajándékba? Ha nem, akkor tökéletes megoldás az elektronikus nászajándéklista. Itt felsorolhatjátok, hogy mire vágynátok és a vendégek választhatnak közülük. Amikor valaki kiválasztott egy ajándékot, az már nem jelenik meg többé kattintható formában, így azt már nem tudják mások kiválasztani. Ezzel az egyszerű kis trükkel elkerülheted, hogy két egyforma dolgot kapjatok ajándékba, illetve Ti jelölhetitek meg, hogy milyen ajándékok közül választhatnak a vendégek, így nem fog Titeket meglepetés érni, ha megkapjátok őket.

Ha mégsem szeretnétek konkrét nászajándékot kapni vendégeitektől, akkor nagyszerű lehetőség, hogy illedelmesen, kultúrált formában egy jókívánságokkal teleírt képeslapot és mellé pénz kérjetek szeretteitektől egy kis versike vagy néhány kedves mondat formájában. Ha menyasszony tánc is lesz, arról is itt tudjátok tájékoztatni kedves vendégeiteket, hogy készítsék elő táncos cipellőiket és borítékba zárt ’pengőiket’ is.

Esküvői weboldal, esküvői arculat, egyedi esküvői arculat, esküvői arculat minták, egyedi tervezésű esküvői weboldal, prémium esküvői weboldal, esküvői meghívó alapú weboldal, Prémium esküvői arculat, Excellent Wedding Design, Excellent Wedding Page

Kérdőívek

Nagyon hasznos funkcióval találkozhatunk a kérdőíveknél. Itt a pár visszajelzést kérhet szinte bármiről az esküvőt illetően.  Például a részvétel visszajelzése is sokkal egyszerűbbé válik ezáltal. A kérdőív tartalmazhatja például a menükínálatról szóló listát, illetve, hogy milyen ételsort lehet választani. Itt megjelölhetjük a vegetáriánus ételteket is. Rákérdezhetünk arra, hogy ki, hány fővel fog érkezni a Nagy Napra, ezáltal tudni fogjuk, hogy hány főre foglaljunk asztalt, illetve, hogy hányan fognak gyerekekkel érkezni. Így tudni fogjuk, hogy szükség lesz-e esetleg külön gyereksarokra, illetve hogy hogyan kalkuláljunk, hogy hol kapjanak helyet a gyerkőcök.

Beépített levelező segítségével közvetlen üzenetet is tudnak küldeni a vendégek a párnak, így mindenről könnyebb egyeztetni és a kapcsolatot tartani. 

Digitális emlékkönyv

Ez a menüpont nagyon hasznos lehet azoknak, akik szeretik a szép szavakat és szeretnék őket emlékbe meg is őrizni. Ugyanúgy, ahogy egy kézzel fogható, könyv formájú emlékkönyv, ez is azt hivatott szolgálni, hogy a vendégek szeretetteljes, kedves szavaikat megőrizzék a pár számára.

Emellett természetesen használhat a pár kézzel fogható emlékkönyvet is, de ezzel egyidejűleg így, digitális formában is megjelenhetnek a jókívánságok.

Fotók, videók

A képek emlékek, és mint ilyenek, az esküvőből megmaradt emlékek legfontosabb részei számotokra. A fotók és a videók hozzák vissza, noha részlegesen csak, az elmúlt nap hangulatát, örömét és szeretetteljes pillanatait. Emellett mindenki, aki ott volt, és a párral ünnepelt, nagyon kíváncsi, hogy milyen képek készültek a Nagy Napról.

Esküvői weboldal, esküvői arculat, egyedi esküvői arculat, esküvői arculat minták, egyedi tervezésű esküvői weboldal, prémium esküvői weboldal, esküvői meghívó alapú weboldal, Prémium esküvői arculat, Excellent Wedding Design, Excellent Wedding Page

Az esküvő előtt, hogy egy kis ízelítőt kapjon a násznép, felkerülhetnek a jegyesfotózás képei. Később, az esküvő után pedig feltehetik az esküvő legszebb és legemlékezetesebb pillanatairól készült fotókat, amiket a násznép is könnyedén megcsodálhat.

A videó elkészültével az is felkerülhet, így azt sem kell nektek külön elküldözgetni mindenkinek egyesével.

Így az összes emléketek a Nagy Napról, a fotók és a videók is egy helyen, a Ti saját honlapotokon lesznek. 

Kapcsolat

A pár megjelölheti telefonos és e-mailes elérhetőségeit is, így könnyen felvehetik a vendégek velük a kapcsolatot.

Közösségi média támogatás széles körben.