Kezdőlap / GYIK

Esküvői weboldal GYIK
Esküvő dekoráció - esküvői honlap készítés weboldal készítés

  1. Ha nem tőletek rendeltük meg az esküvői meghívókat, akkor is rendelhetünk nálatok egyedi esküvői weboldalt?

Igen, akkor is szívesen elkészítjük Nektek egyedi weboldalatokat, ha nem nálunk vásároltátok a meghívókat. Ebben az esetben két féle lehetőség van. Vagy fotó alapú (saját, rólatok készült profi fotó alapján) honlapot készítünk Nektek, vagy olyan egyedi grafikát alapul véve, ami hasonlít a már meglévő meghívóhoz.

 

  1. Ha nem tudom én magam a későbbiekben frissíteni a tartalmakat, akkor van-e lehetőség, hogy ezt Ti megtegyétek?

Igen, van. Az extra csomagunk tartalmazza azt a lehetőséget, hogy mi frissítsük számotokra a honlapotok tartalmát.

 

  1. Hogyan történik a megrendelés?

Minden megrendelést egy személyes találkozó előz meg. Ezen a találkozón egyeztetünk minden olyan fontos kérdést, ami a honlap elkészítéséhez szükséges.  Megbeszéljük a honlapon megjelenő grafikát, egyeztetjük az egyedi igényeket és a honlap kinézetét és azt, hogy pontosan mire volna szükségetek.

 

  1. Meddig él a honlap?

Az esküvői honlap örökre él, mindig frisebb és frisebb tartalmakkal tölthetitek fel. Az esküvőn betöltött szerepe után funkciója átalakulhat és a család honlapjává válhat, ahol közös fényképek, videók, megosztások jelenhetnek meg. A jövőben majd a gyerekekről is felkerülhetnek képek, történetek.

 

  1. Kérhetem saját domain címmel?

Igen, van lehetőség saját domainnel kérni az esküvői honlapot. Ebben az esetben saját nevetek szerepel csak a honlap címében. Pl.: rekaesgabor.hu.